English

Kurs på Norsk Skuespillersenter

Informasjon om aktivitet frem mot sommeren

KOMMENDE KURS
 
A high wind in Jamaica.

Grip den unike sjansen til å få jobbe med adopsjon av roman til scenetekst, av noen som har stor erfaring på dette området. Workshopen vil bli holdt av det engelske stjernelaget regissør Suzy Graham- Adriani og dramatiker og Bryony Lavery. De vil utforske improvisasjon, fysisk bevegelse og tekst. 4 spennende dager, fra 26.-29.mai.

 
Tekstlab: Nye stemmer – Nye historier.

Vi trenger både skrivende og skuespillere til dette prosjektet. Cliff Moustach, Mette Brantzeg og Shanti Brahmachari skal med sin fagkunnskap i dramaturgi, iscenesettelse og improvisasjon til å skape et åpent miljø for å eksperimentere og for praktisk og konkret utvikling av en tekst for scenen. (Ingen kursavgift/honorering til skuespillere) 13.-16. mai.
 

Kurs i forumteater Tim Stockil besøker oss igjen!

Mesteren på forumteater fra England skal holde et 5-dagerskurs på senteret. 21. – 25. april skal det forskes på hvordan man kan bruke forumteater i næringslivet. Det er få plasser igjen, og førstemann til mølla gjelder…!
 
 
PÅ SENTERET
 
Internett og datamaskin

Vi har fått installert en datamaskin på senteret, som kan brukes av dere alle! Har du behov for å sende mail, printe ut en søknad, eller lignende, er det bare å stikke innom. Eller kanskje du vil melde deg inn i gruppa vår på facebook?! Vi har også trådløst nett hvis dere vil ta med egen PC/Mac og flippe opp.
 
Bibliotek
Vi skal i løpet av våren prøve å få opp et lite ”bibliotek” her på senteret med eldre og nye utgaver av diverse teaterfaglige magasiner og bøker. Bøkene/magasinene er ikke til utlån, men stikk innom å ta en kopp te mens du fyller hodet med nye opplysninger og ideer!
 
 
Minner også om våre ukentlige tilbud:

Åpent Hus  – Hver mandag er det  Åpent Hus på senteret. Kom og skravle med andre, ta en kopp kaffe, og bli  kjent med nye mennesker. 
Morgentrening –   Tirsdager og torsdager er det  morgentrening i Oslo på Det Norske Teatret og i Trondheim på Trøndelag teater.  Klippekort fås kjøpt på nettsidene våre. 
Pilates – Tren styrke og  bevegelighet. På senteret hver tirsdag, klokken 17.00! 
Laboratoriet – Her har du mulighet til  å samarbeide med nye partnere i en prosess. 
Prøverommet  – Har du en ide eller  prosjekt du ønsker å fordype deg i og få tilbakemeldinger på i trygge  omgivelser? NSS stiller med rom og veileder. 
Reisestøtte – Ønsker du å delta på et av  våre kurs, men bor du langt unna? Vi betaler billigste reisevei fra der du er  til oss. Søk om reisestøtte!
 
Senteret er til for DERE, og vi håper dere vet å benytte dere at det! Har dere ønsker om eller forslag til  kurs, så send oss en mail! – eller stikk innom for å drodle på ideer!
 
Hilsen og smil i vårsola fra Silje
 
Silje Vigerust Vinjar
Senterkoordinator
Norsk Skuespillersenter
Welhavens gate 1, 0166 Oslo
Tlf.: 22 20 65 60 Faks: 22 20 16 99E-post:

silje@skuespillersenter.no

www.skuespillersenter.no

For påmelding til kurs:

www.skuespillersenter.no

 

 

Publisert: 16.04.08 14:45

 

KONTAKT

Daglig leder:
Tove Bratten
tlf.: (+47) 23 10 09 80
tove@scenekunst.no
mob: (+47) 91 55 42 91

Faglig rådgiver:
Christina Friis
tlf.: (+47) 23 10 09 80
christina@scenekunst.no
mob: (+47) 99 00 39 29

Redaktør Sceneweb/
faglig rådgiver:

Elisabeth Leinslie
tlf.:(+47) 23 10 09 80
elisabeth.lenslie@scenekunst.no
mob: (+47) 99 16 76 27

Rådgiver:
Geir Lindahl
tlf.: (+47) 23 10 09 80
geir@scenekunst.no
mob: (+47) 48 19 17 87

FØLG OSS

Facebook

     

Scenekunst.no SceneWeb Black Box Theater Scenekunstbruket

aid=443